Sedih.

03:21

Hye to all my readers..

Assalamualaikum..

Actually aq x da keja tu yang update nie tambah esok nak balik maktab dah..

Rasa SEDIH pun ada jugak sebab my parents x ada kat rumah and tak boleh hantar aq esok.

Diorang pergi Selangor hantar Azri (my second brother) lapor diri kat UniKL MFI,esok...Dah la tidur kat rumah Abg Man dulu...And dekat rumah Abg Man ada pak long + mak cik..

Maklumlah orang dah ada cucu mesti la rindu dekat cucu kan..tambah masing-masing duduk jauh.Kulim dengan Sungai Buloh tu..jauh nak pergi kat cucu..haha..

Hmm,tengah boring tak taw nak wat apa..tengok tv pun macam tak da mood ja..tu yang update nie..

Cuti kali tak ada homework banyak sangat.Dua subject ja:


Biologi-handout.

Fizik-handout.

Walaupun dua  saja,tu pun tak terbuat..bukannnya tak buat langsung tapi buat tinggai-tnggai ja..Biasa la budak hostel kan tambah duduk mrsm  pulak dengan jarang balik lagi..

Kalau nak balik pun kena fikir habis-habis taw sebab bila balik nie memang kerja apa pun takkan siap punya,bila duduk sana ja kerja jalan cepat ja..

Outing? hmm,malas nak outing sebab bila balik petang tu konfem penat punya..Maklumlah bila balik rumah nie memang tak boleh tidur sangat..Banyak benda yang aq nampak dan nak buat..haha..

Sambil aq tengah taip nie aq dengar lagu Joah by Jay Park..Nak taw tak JOAH tu maksud apa..Joah tu maksud I LOVE YOU dalam english dy..

Entahlah tetiba ja aq nak dengar lagu nie..Mungkin sebab lirik dy yang mendalam tu kan..haha..mengarut ja aq nie..

Owh,please Along balik awal dari kerja dy tu..Rasa nak teriak pun ada jugak bila duduk sorang dalam rumah nie..Along,balik la..

Hmm,setakat nie ja kott..Aq nak kena keluar jap pergi beli barang..bye semua..Harap anda brpuas hati dengan cuti anda sebab aq sendiri tak puas hati sebab nak cuti lagi panjang dan tak pergi cuti mana-mana pun..Duduk rumah ja..

#Rindu kawan-kawan aq semua..:)

You Might Also Like

0 comments

Subscribe