Mid sem break plus CNY.

05:44

Hai semua.

Sorry sangat sebab lama tak update and Aina nak cakap thanks sangat kepada bloggers yang follow sebab sudi buat blog walking tu.

Rajin ehh korang buat blog walking ni. Takpa nanti Aina buat blog walking jugak untuk followers Aina.

Actually Aina dah habis dah pun exam and sekarang tengah cuti mid sem sekali dengan cny.
Well even cuti dua minggu tapi takdalah bermanfaat sangat. haha actually Aina hanya spend time kat rumah. Yelah bukan selalu pun kan dapat balik rumah even my house dekat ja dengan matrik tu.Oh lupa nak bagitahu,i'm a matriculation student. hee

So balik ni Aina penuh masa Aina dengan tengok full episod drama yang sebelum ni Aina terlepas.
haha tak sia sia jugak la bersengkang mata untuk habiskan semua episod drama tu.

Nak tahu Aina tengok drama apa. haa taraaaaaa....


SETITIS KASIH DARMIA




BUKAN KERANA AKU TAK CINTA


Haaa... dua drama ni. Dulu tak sempat nak tengok . Yelahh dulu kan duduk asrama so i don't have time to watch these drama. Gabungan  artis yang sangat sepadan yang chemistry antara diorang sangat kuat sampai Aina tengok cita ni non stop. Habis satu episod tengok episod seterusnya.

Okkay selain dari tu Aina actually ada jugak tulis cerita. Ala-ala novel sikit la. haha . Aina tulis tu actually masa hujung F3 lagi. sikit-sikit je sebab kekadang idea tu tak sampai sangat kann. So Aina ingat nak post kat sini bagi korang baca.

Kalau korang nak tahu cerita apa yang Aina tulis tu kena la tunggu. Aina akan post untuk next entry Aina.

Hmm kalau entry Aina tak berapa nak best untuk korang baca,korang boleh je tinggalkan komen kat bawah tu takpun dekat chat tepi tu. Aina akan ubah cara penulisan Aina.

Hope all readers enjoy visit my blog and lastly smile always. :)

You Might Also Like

1 comments

  1. Get ready with yr next entry, ^^ * feeling excited. :)

    ReplyDelete

Subscribe